lost!

ok…i lost my wallet today…sob sob~ =(

mcm tu la klu habit bwk beg bile kuar diabaikan arini…

sbb kpale serabut, jd mls nk carik beg, mls nak pk byk2, tapiiiii……sebagai akibat nye, sy tercicir wallet! erggghhhhhh~

cash ade agak byk gak dlm tu sbb br je masukkn duit dlm tu utk byr visa, n dokumen2 penting ade la jugak yg hilang…bertambah serabut kepale ku! dahla now kat bedah, susah nk uruskan hal2 lain..haish~

yg jadi mangsa pastila incik Mucit..huhu~ sy salahkan die sbb sy serabut pk fsl tah hape2 pg td..padahal die xde bersalah ape2 pon,  tp nak jugak salahkan die..^^ camtula klu kepala dok melilau pikir fsl bnd lain, sek bek die x mising..huhu~

utk sedapkan hati sendiri, sy berpikir ade hikmah disebalik kehilangan tu, sbb faktor yg menyebabkn sy serabut dah dpt diselesaikan…now i noe die sgt berusaha utk jaga hati sy gak…tak sangka dgn ape yg die buat..time kasih abg! realy appreciate it…now sy realize ape yg sy pikir tu mmg tah hape2..huhu~ love u soooo much!

ok, berbalik pd wallet, sek bek IC x hilang, sy letak dlm wallet yg lain, tp kad mahasiswa yg jg berfungsi sbg kad ATM dah hilang…ni kali ke2 ok! sgt malas nk buat balik sbb kena g lapor kt polis dulu, tp kena buat jugak sbb sy perlukan kad tu utk urusan kat international ofis..mlsnyer!

sy tau sy takkan jmp balik duit yg ade dlm wallet tu, tp klu sesiapa ade jmp wallet tu, tlgla pulangkan segala dokumen yg ade dlm tu, sy sgt perlukan mereka2…plz plz plz~

tlg jgn careless lg Syida!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: