terima kasih~

semalam sy dh dapat jawapan kepada 1 pertanyaan yg selalu ade dlm kepala sy, dan Alhamdulillah jawapan tu berada di pihak sy..

a heart-to-heart conversation yg x dirancang, dan berakhir dgn penyelesaian teka-teki sy selama ni..sgt appreciate dgn jawapan tu, sgt hepy, sgt rase dihargai, sgt berterima kasih…

kesabaran sy selama ni sy rase dh terbalas…time kasih pd yg berkenaan…

tp ade jugak request yg sy terima, yg mgkn bg org lain adalah sgt nonsense utk diterima, even utk dipertimbangkan pon…hati sy blom menerima, tp masih boleh cuba utk timbang buruk baik dr request tu, wpn sy tau sgt berat dan boleh buat sy terseksa nnt nye…

tp buat mase ni sy cuba berfikir positif sbb sy dah tau jawapan yg sy nak, dan sy yakin dgn jawapan tu…sy cume berdoa semoga request yg diajukan x susah utk sy hadapi, atau mgkn jugak sy berdoa request tu xkan jd kenyataan, dan penyebab nye bkn dtg dr sy..

anyhow, sy masih rase mcm di awangan slps smlm…^^

time kasih~! =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: