3 minggu..

pejam celik, pejam celik, dah 3 minggu berlalu kat Dept Bedah, dept yg kami paling risau utk siklus atas ni…org kate sgt hectic, esp kami cume ber-4…

tapiiiiiii~

indah rupa dari khabar..huhu~

yes, last week was very hectic n stressfull, tp tu pon sy rase sbb kami tak suke chief kami yg kami rase sgt membuli kami..bile mental dah terseksa, maka badan pon automatically akan terase sgtla penat..lucky for me, as usual, incik Mucit sentiasa ade utk dgr sy mengadu~ ^^

selain last week, i think i enjoyed Bedah..not as wat i imagined b4..=)

i learned a lot bout medical skills during our oncal at A&E..walaupon setiap hari kne jaga, tp x rase membazir sgt, sbb byk je leh blaja…cume nak tak nak je…

tp sy rase sy xkan amik Surgery kot, mcm xde life sy rase..plus, sy pompuan, there are a lot of things dat i have to take care of, bkn cume diri sy sendiri jek, n sy tak yakin sy leh uruskan semuanya dlm 1 mase dgn baik…tp x semua pompuan mcm sy, ade je yg amik Surgery…=)

arini dah x jaga kt A&E, dah abes duty di sana…kami akan jaga ward plak..hopefuly patient x byk komplen di mlm hari, sy perlukan tidur yg cukup utk byr balik segala jam tidur yg hilang for the last 3 weeks…

jadi doakan sy dan coass-mate sy eh..

7 weeks to go in Bedah, then we will go jalan2 during Public Health~ ^^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: