new pinky baby! ^^

introducing my new baby… =)

sgt pinky kan…i love it! ^^

acer dah rosak, dlm proses nak repair, so decided to buy this…

snarnye ade 2 yg berkenan di hati…between Dell n HP….

this is the Dell..juz imagine die kaler pink, sbb sy xjmp gmba kaler pink, n pink die sgtttt gorgeous! sgt susah nak decide ok..

but after a long thought, sy pilih that pinky HP sbb takut susah klu Dell tu sumthing wrong kemudian hari, n cik abg pon nasihatkan amik pinky HP, so amik la….

so far puas hati dgn perfomance die, n sy sgt suke key board die, besar2, mcm lappy yg bese…=) n battery sgt tahan lame, ritu kakak kedai tu ckp leh tahan 3 jam, tp sy dh try, die tahan 5 jam! nice~

harus jaga si pinky dgn berhati2, nnt si incik membebel pulak, sbb duit banyak habis..huhu~

ps : skrg br la ble update blog setelah sekian lame…cik acer jgn majuk ye, sy akan repair kamu jugak, tp kamu jgn rosak2 lg ye..kesian la kt duit sy..^^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: